DUNO E1 stuit op sterke doelman van Die Haghe E1

28 augustus 2011 0:00

Die-Haghe E1 - DUNO E1 4-0 Na de winst van verleden week vandaag tegen Die Haghe.
We moesten spelen in de stromende regen maar hadden gelukkig geen last van het onweer.
We zitten nog steeds in de voorbereiding en hebben pas vier keer getraind. Het is dus nog steeds even zoeken wie er straks in de E1 beginnen en wie er in de E2 beginnen.
De eerste helft speelde nog wat onwennig en daar maakte Die Haghe, een ploeg die al wat langer bij elkaar zit, goed gebruik van. We gingen dan ook met een 2-0 achterstand rusten. In de rust hebben we doorgesproken wat er anders moet. De tweede helft zagen we dan ook een DUNO dat feller was en zich veel kansen creëerden.

Bij Die Haghe stond echter een keeper in het doel dat zeker drie hele goede reddingen had. Neem daarbij dat wij nog een keer op de lat schoten. Jammer want jullie hadden zeker een paar doelpunten verdiend. Jongens een goede tweede helft waar we op verder kunnen werken.