20 september 2009 0:00

Daan de Ligt

DUNO E1 - ESCAMP E1 (1-2) 4-4
E1 krijgt te weinig!!!
De eerste wedstrijd van de competitie was om 9 uur, dus lekker vroeg op en richting Duno. Na een moeilijke voorbereiding met zware tegenstanders, komt er onder leiding van Stephan en Nick steeds meer eenheid en samenspel in het team. De tegenstander van vandaag was Escamp E1 en de wedstrijd begon met goed spel en overwicht van Duno. Hierdoor scoorde Joel de eerste goal voor de E1. Daarna gingen de jongens door met goed voetballen waardoor er kansen kwamen voor Duno die er helaas niet in gingen. Daarna kwam Escamp tegen en scoorde 2x waardoor we de rust ingingen met een 1-2 achterstand. Na een peptalk van Stephan en Nick in de rust begon Duno weer sterk aan de 2de helft. Met Arie onze wereldkeeper en Ezam, Padmor, Jay en Danny achterin werd er weinig weggegeven. Siyer was sterk op het middenveld en Joel en Enrique begonnen steeds meer hun draai te vinden voorin. Siyer scoorde een mooie goal waardoor het 2-2 werd en Danny daarna met een goede combinatie de 3-2. Daarna kwam Escamp weer op gelijke hoogte en scoorde daarna zelfs de 3-4. Jammer dat er even ineens zo nerveus gespeeld werd maar daarna toonde jullie weer veerkracht en gingen op jacht naar de gelijkmaker. Na een aantal kansen kwam de verdiende gelijkmaker uit een corner die door Danny raak geschoten werd. Nou mannen jullie hebben goed je best gedaan en het was leuk om te zien hoe jullie je na een achterstand weer terugknokken en steeds meer een eenheid vormen.