E1 begon met 2e helft en eindigde met 1e helft

7 februari 2009 0:00

Duno E1 - Nieuwerkerk E1 uitslag 1 - 1
Bij de vrijdagavond training vlogen de vonken eraf en de gaten in de goal, zo gedreven trainde de E1. Benieuwd wat het vandaag gaat worden. Nieuwerkerk kwam met een E1/E2 combinatie in alle vroegte naar Duno. In de 1e helft begon de E1 met Arie op de goal, rechts Rodi, in het midden Coen aan de linkerkant Boris, midmid Leroy en aan de zijkanten Bram en Amit. Kerem stond als 1e reserve. De E1 kreeg in de eerste 3 minuten aardige kansen die er niet ingingen. Duels werden gewonnen en er werd goed gecombineerd. Bij een mooie dieptepass van Leroy op Amit kon Amit de zeer verdiende 1-0 scoren. Ook Nieuwerkerk, een geduchte tegenstander die er lekker inkleunde, kreeg wat kansjes. Duno kreeg nog een aantal kansen voor de rust maar het vizier stond niet op scherp. Met een brilstand gingen we rusten. In de rust werden wat accenten benadrukt door Henk en Arie en onze jongens konden weer aftrappen voor de 2e helft. Maar wat bleek nu, de E1 ging voetballen zoals in de 1e helft van voorgaande wedstrijden. Passes te hard of te zacht, te kleine ruimtes maken, lopen met de bal, duels verliezen, ongelukkig aan de bal etc, etc. Het was Nieuwenhoorn die lekker brutaal ging voetballen en druk ging zetten en de 1-1 viel niet lang daarna. Sporadisch kreeg Duno nog kansen maar moest het initiatief aan de tegenstander laten. Bij een aanval van Duno werd de kruising geraakt maar dat was zowat het laatste wapenfeit van Duno. De goed leidende scheidsrechter floot voor het einde en met een 1-1 valt te leven gezien het spelbeeld. Wellicht dat we hierdoor beter gemotiveerd woensdag de strijd aanbinden met Westlandia E1 voor de knvb beker (Bij Westlandia om 17.30 uur).