DUNO E1 verliest van HBS, maar er had meer in gezeten

22 januari 2012 0:00

HBS E2 - DUNO E1 1-2 Vandaag HBS een tegenstander waar we volgens mij van hadden moeten winnen. Dat winnen moet je dan nog wel even doen. Wat we ieder geval wel hadden was vandaag dat iedereen er voor knokte en erg hard werkte. Half tien spelen op de op het kunstgras waar een behoorlijk harde wind van het ene doel naar het andere doel stond. Eerste helft hadden we deze tegen. Dus iedereen was gewaarschuwd dat ze HBS niet mochten laten schieten. Een keer vergaten wij dat en hij lag ook gelijk in het mandje.1-0 rusten dus eigenlijk nog niets aan de hand. Tweede helft wij de wind mee en echte kansen hebben we niet gekregen wel een paar schoten en drie keer de lat geraakt. Bij een van de uitvallen van HBS stonden we iets te diep en de spits ging er van door. 2-0. In de laatste minuut konden we van uit een kluts situatie nog wel een keer tegen scoren maar dit was in de laatste minuut van de wedstrijd. Zaterdag komt de moeilijke thuiswedstrijd tegen Laakkwartier. We gaan er weer hard tegen aan op de training misschien kunnen we voor een verrassing zorgen. Harry