E1 laat goed voetbal zien

29 september 2009 0:00

Schipluiden E1 - Duno E1 uitslag 4 - 2
Het was voor Duno E1 gisteravond een leerzame oefenwedstrijd,tegen een fysiek sterke tegenstander. Vanaf de eerste helft werd ervan achteruit goed gecombineerd, wat toch een aantal goede kansen opleverde. Maar geheel tegen de verhouding in, scoorde Schipluiden 1-0, maar al heel snel scoorde Joel de verdiende gelijkmaker (1-1).
In de tweede helft bleef het gehele team hard werken en zag het veldspel er prima uit. Schipluiden begon iets aan te dringen en scoorde 2-1 en 3-1. Onze jongens bleven erin geloven en daardoor scoorde Danny de 2-3. Het werd weer spannend en vanuit een corner van Enrique scoorde Danny de gelijkmaker 3-3, maar helaas de scheidsrechter keurde het doelpunt kinderachtig af. Schipluiden scoorde nog 4-2 , wat gelijk de eindstand betekende.
Verder wil ik iedereen een compliment geven voor het vertoonde spel. Jongens blijf zo doorgaan, dan komen de resultaten vanzelf.
P.s Hierbij wil ik Dante speler van de F1 bedanken voor het meespelen.