30 november 2009 0:00

Steve de Jong

'S-GRAVENZANDE E1 - DUNO E1 uitslag 4 - 4 (2 - 0)
Vandaag speelde de E1 een oefenwedstrijd bij en tegen VV 's-Gravenzande E1. Stephan kon er niet bij zijn, dus stond Nick er vandaag alleen voor. Ezam was er niet dus een wissel hadden we niet deze keer.
De wedstrijd begon gelijkopgaand met de eerste gevaarlijke actie van Enrique die goed zag dat de keeper iets te ver voor zijn goal stond en met een mooi schot de bal op de lat zag gaan. 's-Gravenzande kreeg ook een aantal kansen maar Arie stond zoals gewoonlijk weer uitstekend te keepen. Helaas werden we in de laatste minuten van de 1ste helft met goede combinaties van 's-Gravenzande 2x gepasseerd en stond het in de rust 2-0.
Na een goed gesprek met Nick in de rust begonnen onze jongens duidelijk sterker en werden er meer duels gewonnen, beter gecombineerd zodat een treffer dus niet kon uitblijven. Na een prima voorzet van Enrique schoot Yoel schitterend de bal in één keer over de keeper 2-1. Daarna viel heel ongelukkig gelijk weer de 3-1. Maar weer lieten ze het er niet bij zitten en uit een vrije trap scoorde Siyer een heel mooi doelpunt 3-2. Jay en Gerard zorgde er goed voor dat de aanvallen van 's-Gravenzande op niets uitliepen.
Het weer zat ons ook mee want het begon zachtjes te regenen en de vaste supporters weten wat dat betekent. Duno bleef aandringen het was wachten op de gelijkmaker en die viel dan ook, na een goede combinatie kreeg Joel de bal en tikte binnen 3-3. Daarna lieten we ons weer terugzakken, ook omdat er geen wissel was en de 2de helft had best veel kracht gekost. Helaas valt dan toch weer de 4-3. Mooi was het om te zien dat toch alles weer uit de kast werd gehaald en met nog meer aanmoedigingen van onze springende aanhang, scoorde Danny met een schuiver langs de paal de 4-4. Vooral de 2de helft ging iedereen tot het uiterste en werkte voor elkaar en met elkaar. Klasse.