E1 verzuimt het karwei af te maken

3 februari 2009 0:00

SV Polanen E1 - Duno E1 uitslag 1 - 4 (0 - 0)
Om vijf uur stonden de ouders te wachten voor een dichte kantine en wijs van de vorige keer bij vv Monster hadden Karel en Wil koffie en koek meegenomen, zodat je van een lekker bakkie warm kon worden. Bedankt mannen!
Op een wit wordende grasmat van de sneeuw, moesten onze mannen aantreden tegen de jongens van de E1 van Polanen. De eerste helft was zoals de laatste tijd: veel kansen, maar slapjes. Daarnaast stond een geweldige keeper de verdiende treffers in de weg. Als we wat slimmer hadden gespeeld had de ruststand op een nulletje of 8 voor Duno moeten zijn i.p.v. de 0-0. Polanen is misschien 3x over de middenlijn geweest. De gebruikelijke peptalk van Henk en Arie had wéér succes. De mannen begonnen sterk aan de 2e helft. Na een prachtige diepte pass van Boris liep Coen van de verdediging weg en scoorde hij binnen de 3 minuten de 0-1. Toen begon Duno wat beter te voetballen. Er werden goede kansen gecreëerd, maar de keeper van Polanen stond uitstekend zijn goal te verdedigen. Er werd weer wat beter gekaatst en elkaar gevonden, hoewel het lastig spelen was op het besneeuwde veld. De 0-2 was een mooi afstandschot van Boris. Daarna brak er weer een periode aan dat teveel met de bal werd gelopen en dan vaak de bal werd verspeeld en werd er al over gepasst dan kwam de bal meestal niet goed aan. Achterin hielden Boris, Rody en Kerem de boel goed dicht en Arie had niet veel te doen. Leroy in het midden en Amit, Coen en Bram aan de zijkanten werkten hard. Coen liep van achteruit met een rush langs de zijlijn de verdediging van Polanen eruit en zocht de verre hoek op om de 0-3 te scoren. Bij een schot van Leroy kon Bram de bal met zijn hoofd verlengen en werd het 0-4. Door een ongelukkig schot van Arie, kwam de bal bij de tegenstander terecht en 1-4 werd een feit. Statistisch gezien is dit al de 7e wedstrijd (afgelopen zaterdag was het eigenlijk 4-0) op rij dat de teller op 4 blijft steken, dus jongens volgende keer meer de bal het werk laten doen en het voetbal wordt dan een stuk makkelijker. Gewoon maar weer op naar de volgende wedstrijd.