E2 geeft tegenstander weinig kans

10 oktober 2009 0:00

Haaglandia E4 - Duno E2 uitslag 0 - 4 (0 - 3) Vandaag aantreden tegen Haaglandia. De tegenstander had nog geen punten gehaald, maar wel tegen goede tegenstanders gespeeld. Dus het was niet echt duidelijk wat ons te wachten stond. Een paar minuten voor het verzamelen regende het nog, dus we hoopten dat het geen herhaling van afgelopen woensdag ging worden qua weer. Gelukkig was het droog toen we de kleedkamer uit kwamen en naar het veld liepen. Vanaf de 1e tot de laatste minuut hebben we de wedstrijd gedomineerd. Vooral in de 1e helft werd er goed gecombineerd en goed positie gehouden. Het veld werd lekker breed gehouden en er werd goed gevoetbald door iedereen. Damian heeft in de 1e helft op 1 terugspeelbal na niets te doen gehad. Dus 0-3 was een ruststand die eigenlijk nog aan de magere kant was. Maar er stond dan ook een beer van een keeper bij Haaglandia in het doel en ik moet zeggen dat wij de ruimtes voor het doel ook zelf een beetje te klein maakten.

In de rust hadden we afgesproken dat we het veld breder gingen maken in de aanval en zo meer ruimte voor het goal zouden creeren. Dit verliep zeer goed, zodat wij veel meer ruimte kregen en er goede voorzetten van de zijkanten kwamen. Maar die keeper he. Haaglandia had afgesproken in de rust zo bleek later dat de jongens wat feller en wat harder gingen voetballen omdat ze dachten anders met een grote nederlaag van het veld te gaan. Dit pakte voor hun goed uit, want ze hebben ook wat kansjes gekregen, maar eerlijk gezegd ben ik nooit bang geweest voor een tegendoelpunt. Daarvoor waren jullie te geconcentreerd bezig, want iedereen dekte elkaar af en de omschakeling was heel erg goed. Door de keeper is er in de 2e helft uiteindelijk nog maar 1X gescoord, wat dus de einduitslag op 0-4 bracht. Jullie hebben vandaag laten zien dat er een echt team staat. En in deze vorm kunnen jullie hoog eindigen. Geen reuze uitslag, maar wel heel goed in een discipline gevoetbald. Een genot om naar te kijken vandaag. Knap hoor.