Spetterend begin nieuwe E2

2 september 2013 0:00

HBS E6 - DUNO E2 1 - 6 (0 - 0) Zo daar gingen we dan na 6 lange vakantieweken de 1e bekerwedstrijd. Nathan en ik hadden samen besloten voor de vakantie de E selectie onder handen te gaan nemen. Zaterdag 31-8-2013 stond de eerste uitdaging op het programma. Niet iedereen was er nog en niet iedereen had al mee getraind. Nathan nam de E1 onder zijn hoede en ik de E2. De indelingen zijn nog niet definitief en ik had daarom daniel, robin, tim, wesley, giovanni, danitsja, rowan, justin en baran meegenomen. De 1e helft gingen we volle goede moed het veld in tegen HBS die waren ook nog niet helemaal compleet maar hadden natuurlijk ook zin om te ballen. De 1e helft bleef het bij een 0-0 maar was allerminst saai. Justin had er goed zin in vandaag maar kreeg de bal er niet in en schoot wel 5 of 6 keer tegen de keeper of een verdediging aan. We speelden al lekker samen en iedereen stond goed op zijn plek. Danitsja(meisje) stond heel goed haar mannetje achterin naast de ervaren rot daniel. Rowan onze keeper had lekker 6 weken geluierd maar daar was niks van te zien in de wedstrijd en keepte zoals hij al perfect deed voor de vakantie. De 2e helft ging na een kleine peptalk van mij weer van start, had niet zoveel te melden want we waren de betere ploeg en daarop konden we verder borduren. Toen eenmaal de eerste erin ging ging het hard bij ons en we vlogen na een 2-0 voorsprong met goals van wes en justin. Helaas door een foutje achterin werd het 1-2 en werd het nog even spannend. Maar robin werd 20 meter voor het goal neergehaald en nam zelf de vrije trap die hij droog in de hoek inschoot 1-3. Hbs had geen kracht meer om nog tegenstoten te geven. We bleven vol op de aanval spelen en giovanni was lekker bezig op rechts en speelde zijn tegenstander mooi uit en schoot droog en hard in het goal 1-4. Hierbij lieten we het niet bij ze hadden er echt zin in gekregen. Voor het eerst als team bij elkaar en er werd goed gecombineerd. De verdediging hield het lekker dicht zodat we alleen maar met de aanval bezig konden houden. Al snel kwam de 1-5 op het scorebord van Danitsja haar eerste goal in de E (TOP) robin was wederom de aangever ditmaal vanuit een corner. De laatste goal kwam weer van wesley door een mooie bal diep op tim van robin die de bal daarna na wes tikte. Baran was nog wat voorzichtig aan het ballen want zijn gips was er net af maar dat gaat straks helemaal goed komen. TOPPERS heel goed gespeeld als jullie nu al zo samen spelen komt het de rest van de beker wedstrijden dik in orde. joey