DUNO E2 DENDERT DOOR IN DE 4E KLASSE

18 november 2013 0:00

Om uw privacy te beschermen zijn externe afbeeldingen geblokkeerd in dit bericht. Toon afbeeldingen
Escamp E2 - DUNO E2 1-12 (0-7) Zo daar gingen onze TOPPERS naar de 1e wedstrijd in de 4e klasse. 2 weken daarvoor nog met 12-2 gewonnen tegen houtwijk in de 5e klasse. Na mailverkeer tussen nico demmers en de knvb hadden ze toch maar besloten om de bekerkampioen een klasse hoger te zetten. Nico nog bedankt!!! Zaterdag gingen we naar Escamp iedereen had er weer veel zin en dat was te zien. De tegenstander kwam net voor aanvang van de wedstrijd aansjokken en ik had al zon gevoel dat het een makkie werd. De 1e helft ging van start en het beeld was al gelijk duidelijk dat we ook vandaag weer te sterk waren voor de tegenstander. De ene aanval na de andere ging erin. De 1e was van giovanni met een mooie knal. nr 2 ging er ook snel in door een knappe kopbal van wesley uit een corner.3 was van justin 4 van yordi via een speler van escamp. Escamp bood bijna geen tegenstand op een enkele keer na. nr 5 was weer van yordi die de smaak te pakken kreeg. De 6e was een hele mooie van daniel na een solo vanaf eigen helft. De 7e was weer van yordi en daar gingen we ook de rust mee in. De 2e helft was het beeld hetzelfde veel in de aanval en af en toe een tegenstoot. nr 8 kwam van justin na een mooie pass van giovanni. nr 9 was weer door justin nu na een pass van yordi die justin mooi uit de lucht erin knalde. nr 10 was weer van justin. Helaas kregen we daarna een goaltje tegen met een beetje hulp van onszelf kon escamp de 0 van het scorebord halen. De 11e kwam daarna op yordi zn naam door een mooie steekpass van baran. Robin maakte de laatste van een afstandje de 12-1. Danietsja en tim probeerde tevergeefs te scoren maar miste helaas doel. TOPPERS ben trots op jullie ga zo door. Joey>