DUNO E2 dendert maar door

4 oktober 2013 0:00

DUNO E2 - RAS E2 9 - 1 (2 - 1) Zo daar gingen onze toppers weer vandaag tegen de buren namelijk RAS E2. Vorige week zat er een kabeltje los in de draaiende motor maar dat gingen we deze week hopelijk weer herstellen. Helaas konden we deze weer geen beroep doen op onze midmid robin ivm atletiek. De E1 moest tegen koploper HBS en op het laatste moment hadden nathan en ik toch maar besloten dat Rowan bij de E1 moest gaan keepen want de warming up van RAS zag er niet veel belovend uit. Zo gezegd zo gedaan en Yordi offerde zich de 1e helft op als keeper en Wesley de 2e helft. TOP jongens de juiste instelling om het team te helpen. De 1e helft begonnen we net als vorige week weer slap en futloos aan de wedstrijd. Gelukkig kwamen we door Justin en Baran wel op 2-0 voorsprong. Yordi keepte lekker en hield er een paar fraai uit. Helaas moest hij 10 minuten voor rust een goal incasseren. Na een toch wel een strenge speech van mij gingen de toppers de 2e helft in met nu Wes op het doel. De speech had geholpen want we gingen zoals de eerste wedstrijden strijdvaardig van start wat al snel resulteerde in goals aan onze kant. Justin scoorde de 3e en daarna ging het snel. Giovanni scoorde de 4e uit een pass van Yordi. De 5e kwam van Justin weer na een pass van Yordi. De 6e was weer van Giovanni ditmaal uit een pass van Baran die goed op het midmid positie speelde de 2e helft. De 7e kwam van Yordi zelf na een harde droge knal de hoek in. Giovanni kon zijn hattrick compleet maken na een pass vanuit achteren van Daniel. Tim en Daniestja kregen ook nog een kansje maar misten helaas. RAS ging toch nog druk oefenen op ons goal maar met katachtige reddingen hield Wes zijn goal schoon in de 2e helft. De laatste goal kwam weer van Yordi na een mooie goal die via de verdediger van RAS erin ging. Toppers ga zo door volgende week de koploper Vredenburgh. Als we dezelfde instelling starten als de 2e helft tegen RAS komt het helemaal goed.