Het zit DUNO JO11-2 niet mee *** Nu met foto's ***

5 februari 2017 0:00

DUNO JO11-2 - GSC Esdo JO11-3 : 0-3
Na een aantal verloren wedstrijden was het vandaag tijd om het tij te keren. Uit tegen GSC ESDO JO11-3 moest winst opleveren. Onze boys, en aanhang, werden snel uit de droom geholpen. Nog geen minuut na de aftrap moesten we al een doel tegen verwerken....! Een nieuw record, de toon was gezet.

Ontnuchterd hervatten de jongens de strijd. En niet geheel onverdienstelijk want er werden best wel kansen gecreëerd. Maar het mocht niet baten. Vlak voor rust slaagde GSC Esdo erin een tweede doelpunt te scoren. Vorige week gingen wij met 2-0 voorsprong de rust in, nu de tegenstander. Zou de tweede helft dan de winst brengen?

Het team speelde niet slecht en er werd best inzet getoond getuige de verschillende vrije trappen tegen. Maar de verdediging had veel last van een venijnige, twee turven hoge aanvaller van ESDO. Deze kleine Speedy Gonzales gaf onze achterhoede regelmatig het nakijken. Gelukkig voor DUNO kwamen er uit zijn acties geen goals voort en bleef het geruime tijd 0-2.

Echter, een bijna wanhoopsschot van een van de aanvallers van GSC ESDO ketste af op een andere speler van GSC ESDO en zette Robin op het verkeerde been; de bal rolde de ander kant op het doel in: 0-3. Er werd nog even gefluisterd of het geen hands was, maar de bal leek toch echt het lichaam van de jongen te raken.
JO11 2 ESDO corner
Toch kregen we wel enkele goede kansen, zelfs bijna opgelegde kansen. Een goede kans voor Damian werd verzilverd met een "net naast" en vlak voor het einde waren het Kubilay, Ties en Damian die voor het vijandelijk doel tot drie keer toe probeerden de bal over de lijn te krijgen. Er stonden echter teveel jongens voor het doel en de bal wilde er gewoon niet in.
JO11 2 ESDO helpen
Helaas weer geen punten voor JO11-2 en het lijkt erop dat we het seizoen als verloren mogen beschouwen. De kwaliteit is er wel, soms niet maar vaak wel ook de spirit en de inzet. Maar af en toe mogen we ook wel een beetje geluk hebben.....