DUNO JO11-2 speelt met pepernoten in hun hoofd

4 december 2016 0:00

Naaldwijk JO11-2 - DUNO JO11-2: 6-0
Naaldwijk en een vroege match zijn geen goede combinatie. Vroeg eruit en ook nog krabben. Met een volledig team begonnen we de wedstrijd op een aangevroren veld in Naaldwijk. Aanvankelijk ging het gelijk op maar Naaldwijk bevond zich toch wel verontrustend veel aan onze kant van het veld. En ze kregen ook de ruimte voor kansen.

Net als in vorige wedstrijden kreeg de tegenstander de vrijheid om snel de aanval in te zetten en door te dringen tot voor ons doel. Onze jongens lieten ze soms gewoon gaan. Toch duurde het nog tot laat in de 1e helft dat Naaldwijk het eerste doelpunt scoorde, deels geluk maar ook omdat DUNO technisch helemaal niet slecht speelde en de vele aanvallen toch goed kon pareren.

De tweede helft gaf geen verbetering. Met af en toe een kansrijke actie en een gemiste vrije schop dicht voor doel, speelden onze DUNO jongens met pepernoten in hun hoofd. Er leek soms een totale desinteresse te heersen binnen het team. Naaldwijk kon vrij gemakkelijk scoren. En dat deed het ook. 6-0 voor Naaldwijk is een stand die eer doet aan een team dat, helaas voor de trainer, niet wil winnen. De techniek is er, de coach.... Naaldwijk hadden ze kunnen hebben, maar ja, de motivatie....