DUNO JO11-2 geeft zege weg

16 januari 2017 0:00

De eerste wedstrijd na de winterstop en in het begin van het nieuwe jaar, bracht onze jongens naar een behageld veld van Scheveningen JO11-2. Ondanks de ijzige wind hadden ze er zin aan. Luca was afgemeld en Barran was toegevoegd.

DUNO liet al vroeg zien dat ze zich niet zouden laten wegspelen en waren veelvuldig voor "vijandig" doel te vinden. Er werd goed samengespeeld en de jongens speelden met pit. Zouden de oliebollen toch hebben geholpen? Ze creerden enkele goede kansen waarbij Reza halverwege de eerste helft met een fraaie lob de voorsprong probeerde af te dwingen. Helaas ging deze net over, maar met de eerste treffer net voor rust kreeg hij toch zijn revanche!

De tweede helft was nog maar enkele minuten oud toen Damian zich liet gelden voor het tweede doelpunt met in zijn kielzog Barran voor de derde! Goeie binnenkomer voor Barran! Dat beloofde een eerste overwinning voor de jongens van JO11-2. Ze maakten de belofte echter niet waar. Zo snel als onze jongens het 3-0 maakten, zo snel stonden ze ook al weer gelijk. Door snel pressievoetbal en enkele loeistrakke schoten van Scheveningen vielen er snel achter elkaar drie doelpunten. Onze jongens leken totaal verrast en de Scheveningers hadden even vrijspel.

DUNO herpakte zich snel maar kon geen vuist meer maken. De strijd ging gelijk op en ze leken uiteindelijk tevreden met een gelijkspel.
Een minuut voor het eind leek een overwinning voor DUNO toch nog binnen bereik. Onze jongens kregen even de ruimte voor het doel van Scheveningen waarbij Damian zich met een laatste krachtsinspanning, via een fraai schot de winst wilde toeëigenen. De bal ketste echter af op de lat en belande niet in het doel maar ervoor. Voor hetzelfde geld....... 3-3 is in ieder geval een punt mee naar huis, maar gezien het spel van onze jongens, was een overwinning zeker verdiend geweest.