Nederlaag voor DUNO E2

16 april 2013 0:00

DUNO E2 - Haaglandia E3 1 - 3 We moesten spelen op veld twee tegen Haaglandia, de nummer 3 uit de competie. We wisten dus dat wij aan de bak moesten. We begonnen sterk en dwongen een paar goeden kansen af. Dit werd ook beloond met een mooi doelpunt uit een aanval die begon bij daniel en ging naar jeremy die goed voor gaf en saddy tikte de bal goed in 1-0.

Maar Haaglandia bleef ook voetballen en kregen ook zo hun kansen maar jeremy en jordy hadden de kans om onze voorsprong verder uit te bouwen maar zij hadden geen geluk. Pal voor rust was er een duel om de bal en er gebeurden niks en daniel had hem maar onze scheids zag er een overtreding in en zij scorden er de 1-1 uit. Dat was erg zuur voor ons want we speeldne best een goeden partij. In de tweede helft kregen wij weer de kans op de voorsprong maar het geluk was weer niet aan onze zijde en toen kregen we het zwaar en 7 min voor het einde kregen wij helaas nog twee tegendoelpunten 1-3 de einduitslag.

Jammer jongens maandag gaan we weer heerlijk trainnen en voor de meeste woensdag weer aan de bak. Dennis en Jamie