DUNO E2 pakt winst van 7-1 op Wateringse Veld

18 maart 2013 0:00

DUNO E2 - Wateringse Veld 7-1

Het was lekker weer om te voetballen en onze jongens moesten weer aantreden. Na een goede bespreking gingen wij aan de bak tegen Wateringse Veld. We hadden het team wat omgegooid en dat pakte goed uit. Voor ons was Saddy in de spits, Jeremy met Jason en Jordy op het middenveld en David en Daniel achterin, met Eric op het doel. Zogingen wij de strijd aan en hoedoor goede aanvallen vanDUNO en de druk naar voren toekregen wij ook al gauw kansen op het doel van de tegenstander. Zo scoorden Jason en Jeremyen gingen wij de rust in met een4-0 voorsprong.

Ook Graig die op het middenveld begon deed het daar goed en kreeg ook kansjes.In de rust hebben we verteld dat ze wedruk moesten gevenennaar voren moesten voetballen. We kregen ook weer genoeg kansen om te scoren: door David, Jordy, Jason en Jeremey werd het uit eindelijk 7-1 voor ons.

Jongens, waar ik het meest trots op ben is dat het hele team is blijven voetballen tot het eind en wij hebben als team goed gevoetbald met mooie aanvallen.