Ups en downs voor DUNO JO11-2

13 november 2016 0:00

Het was een iets verder weg dan de jongens van JO11-2 gewend waren, dit weekend moesten ze uit tegen SVV Maasdijk JO11-2. De ploeg uit Maasdijk doet het in de competitie minder goed dan DUNO maar dat zegt niets.

Om te scoren moet je wel willen winnen. Aanvankelijk leek het erop dat we de juiste spirit hadden door een vrij snelle treffer van Indra. Maar zoals onze "sterren" het al eerder hebben laten zien, vonden ze dit eigenlijk wel voldoende en de "winning mood" verdween als sneeuw voor de zon. En zo kon het zo maar gebeuren dat we met een achterstand van 3-1 de rust in gingen.
JO11 2 Maasdijk kopbal
De coach was "not amused" en met een figuurlijke "schop onder de kont" gingen de boys de tweede helft in. Het spel ging geruime tijd gelijk op en ons team leek het ritme gevonden te hebben. Er werden geregeld goed kansen gecreëerd waarvan Kane de 2e kon verzilveren. Echter, de gelijkmaker zat er niet in.
JO11 2 Maasdijk doelpunt
Bij een laatste poging om op gelijke hoogte te komen werd de wedstrijd afgelopen. Maar met een 3-2 verlies mag DUNO JO11-2 nog tevreden zijn. Met een gebrek aan spirit en wilskracht win je geen wedstrijd. De coach zal ongetwijfeld tijdens de eerstvolgende training de boys hierop aanspreken!