Fotoverslag: DUNO E2 wint knap van KMD E2

30 maart 2013 0:00

Op deze koude zaterdagochtend moesten onze jongens van DUNO E2 de strijd aangaan tegen KMD E2. De eerste wedstrijd was door KMD gewonnen, dus DUNO wist wat deze tegenstander kon. Toch kwam DUNO al snel op een 1-0 achterstand. En ondanks dat DUNO steeds in de aanval was, had KMD weer aan een uitval genoeg om op een 2-0 voorsprong te komen. In de rust sprak Dennis de jongens toe en gaf ze een paar tips.
De tweede helft pakten onze jongens anders aan. Er werd nog beter overgespeeld en de kansen werden nu wel benut. Na een stevige strijd kwam DUNO terug tot 2-2. Een goal van Jeremy werd afgekeurd vanwege hands, maar gelukkig maakte Jordy de winnende treffer en met een 2-3 eindstand gingen we van het veld. De supporters hebben een leuke wedstrijd gezien.