DUNO E2 stelt teleur, een paar straten verderop bij Quick

1 november 2014 0:00

Quick E6 - DUNO E2 7 - 3 Op deze heerlijk zonnige zaterdagochtend moesten onze mannen een paar straten verderop spelen tegen de leeftijdsgenoten van Quick. Alles aanwezig voor een heerlijke pot voetbal waarbij het begin veelbelovend was. Uit deze opmerking kan je al het een en ander opmaken....

De eerste helft liepen de mannen achter de feiten en achter de tegenstanders aan. Dat is vaak geen goed teken. De nr. 7 van Quick kwam keer op keer vrij en wist er ook een aantal in de prikken. Maar met de ruststand van 4-2 was er nog van alles mogelijk. DUNO E2 1Helaas werden er de 2e helft veel mogelijkheden onbenut gelaten. De mannen van Quick wisten wel raad met de kansen. De uiteindelijke 7-3 nederlaag was absoluut niet nodig geweest. Positief is dat er nog veel rek in dit team zit.

DUNO E2 3Er moet meer met en voor elkaar gewerkt en samengespeeld worden.

Aanstaande zaterdag thuis tegen Celeritas E2.