DUNO E2 verliest nipt van Laakkwartier

24 september 2013 0:00

Laakkwartier E3 - DUNO E2 3-2 (0-2) Zo deze zaterdag moesten we pas om half 1 te voetballen. Dit kwam voor sommige vaders goed uit inclusief ik (de bruiloft van Jeffrey vader van Romano). We starten de 1e helft wel goed maar we konden weinig druk uitoefenen naar voren en dit bleef eigenlijk wel de hele wedstrijd. Thijs van de E3 keepte bij ons omdat rowan was doorgeschoven na absentie van Romano (vakantie). Thijs paskte de 1e helft paar lekkere ballen en stond verder goed te keepen. I.p.v. sommige ouders leek het wel heel de wedstrijd of de kinderen brak waren. Misschien half 1 weer net te laat, misschien het veld wat te klein is bij Laakkwartier. Toch door 2 goals van Justin gingen we de rust in met 2-0. De 2e helft na een peptalk gingen we goed van start maar dat was weer snel afgelopen en we konden alleen maar nog in de achteruit. Laakwartier bleef drukken en kon snel al de 1e en de 2 e aantekenen de laatste helaas door een foutje achterin. We krijgen nog wel wat kansen maar je weet het als je ze zelf niet erin schiet doe de tegenstander het meestal en dat gebeurde helaas en het werd 3-2 dit was ook gelijk de einstand. Goed gevochten jongens maar er had meer ingezeten. Meer inzet tonen en meer communicatie met elkaar. Joey