DUNO E2 naar kwartfinales beker

24 maart 2014 0:00

Sportclub Monster E5 - DUNO E2 Afgelopen woensdag mochten onze toppers aantreden in de 8e finale van de knvb beker tegen Monster. Het was die dag lekker weer en onze jongens hadden er zin in. Van minuut 1 was iedereen gebrand om te winnen. De 1e helft waren er veel kansen voor DUNO ballen op de paal, naast op de keeper maar er ging er voor rust maar 1 in door Justin. De 2e helft had de tegenstander de wind mee en dat was wel te merken in de snelle aanvallen die volgden. Maar niettemin wwaren de grootste kansen voor DUNO en we liepen al snel uit naar 3-0 door mooie goals van Baran en Yordi. 12 minuten voor tijd deed monster nog wat terug 1-3. Hierna werd het nog even spannend maar gooide DUNO de deur op slot. Door weer een mooie prestatie van onze toppers mogen we nu naar de kwartfinale. Zaterdag werd er ook gewonnen van HMC met maar liefst 4-1 met een mooie hattrick van Justin en een goal van Wesley. dus het was een lekkere week voor onze DUNO E2 toppers. Heb het al een keer eerder gezegd maar blijf lekker zo voetballen en dan kunnen er dit seizoen mooie dingen gebeuren.