Mannen van DUNO E2 niet getreurd, het gaat goed komen

13 september 2014 0:00

DUNO E2 - ODB E1 4-7 (0-3), zaterdag 13 september 2014

Het tweede treffen voor de E2 was de wedstrijd tegen ODB E1. De E2 startte niet scherp aan de wedstrijd en keek na 8 minuten al tegen een 0-2 achterstand aan. Toen de E2 eindelijk aan het voetballen ging, scoorde ODB uit een perfect uitgevoerde counter de 0-3. Dit was tevens de ruststand.

De tweede helft kwam de E2 meer in de wedstrijd en Baran scoorde dan ook de meer dan terechte 1-3. Helaas was het binnen een minuut alweer 1-4 door niet scherp verdedigen. Baran scoorde knap de 2-4, waarna het helaas weer ODB was dat de 2-5 scoorde. De E2 zette een tandje bij en dit resulteerde in de 3-5 van Baran na een mooie solo en de 4-5 van Niels door een knap afstandschot. Net toen de wedstrijd leek te kantelen was het ODB dat met twee counters de 4-6 en 4-7 scoorde en de 3 punten zeker stelde.

Mannen, niet getreurd ! Hard trainen en in de wedstrijd voor elkaar willen werken, dan gaat het helemaal goed komen..... Overigens keepte Noah een prima wedstrijd.