GDA een maatje te groot voor DUNO E2

28 september 2014 0:00

GDA E2 - DUNO E2 12-3, zaterdag 27 september 2014

Vandaag stond voor de E2 het treffen tegen GDA op de menukaart. Onze mannen hebben het tot nu toe moeilijk in deze zware poule dus een goed resultaat is welkom. Het begin was hoopgevend; Niels ging keer op keer onvermoeibaar zijn tegenstander voorbij en wist zo voor veel gevaar te zorgen. Eerst wist de goede keeper van GDA zijn inzet nog te stoppen maar even later was het wel raak via Rachid. Even, heel even dachten we dat er vandaag misschien iets mogelijk was maar daar dacht GDA anders over.....

Binnen 15 minuten was de 0-1 omgebogen tot een 5-1 voorsprong. Na rust wisten Niels en Jason nog namens Duno het net te vinden maar GDA bleek ook in de tweede helft slagvaardiger. De uiteindelijke 12-3 eindstand had nog veel hoger kunnen zijn maar onze keeper Noah hield weer veel ballen tegen. Weer een grote nederlaag tegen een sterkere ploeg. Er waren fases in de wedstrijd dat er leuk voetbal te zien was maar deze werden helaas regelmatig afgewisseld met fouten in de verdediging. Jason had nog een paar goede kansen maar helaas misten zijn schoten het doel rakelings. Niels en Jason werden vervolgens ook nog even naar Haaglandia gereden, waar ze de E1 moesten "versterken". Top gedaan mannen !