Mooie overwinning van 6-5 DUNO E2 op BSC'68

15 oktober 2012 0:00

DUNO E2 - BSC'68 6-5

Het was erg nat de hele ochtend totdat onze jongens vriendschapelijk aan de bak moestenop veld twee. Ja,je hoort het goed -het ging gewoon door. Onze jongens begonnen gelijk weer fel, zoals we hadden afgesproken en we kwamen dan ook snel op voorsprong. Door een goal van Saddy, maar daarna waren wij de weg even kwijt. Binnenzeven minuten stonden wij met 1-3 achter door achterin niet goed op te letten enBSC'68 veel ruimte kreeg en er steeds te veel mensen vrij stonden. Jongens probeer daar beter op te letten, dat je altijd om je heen moet kijken wat je achter je laat ook al ben jij in de aanval.

Het goede van jullie is dat jullie niet je kopjes laten hangen als je achter staat en er met zijn alle wel voor blijven gaan.Daardoor kregen wij goede kansen door passes van Jason en Jordy. Saddy was met Jeremy ook weer op dreef waardoor we dan ook snel weer op 3-3 kwamen. In de rust weer gezegd dat we wat beter om moeten gaan met de uittrap van Eric, want die zet de spitsen steeds in positie om te scoren wat ons wapen is.

En Jeremy gezegd dat hij ook wat meer oog moet hebben voor zijn medespelersmaakte Saddy de mooiste van de wedstrijd. De kansen gingen dan ook heen en weer en onze arbeid werd dan beloond met een overwinning door ons, 6-5.

Jongens, klasse ook hierheb ik met fasen weer genoten. Als wij nog slimmer gaan voetballen dan winnen wij deze wedstrijd denk ik met dubbele cijfers en dank aan onze ouders van de E1en spelers voor het aanmoedigen. Zie jullie op de training.