E2 wint riant van Die Haghe

3 oktober 2009 0:00

DUNO E2 - Die Haghe E2 uitslag 7 - 2 (3 - 1)
Vandaag weer een thuiswedstrijd en nu tegen de E2 van Die Haghe. Heel vroeg moesten we al verzamelen, want de wedstrijd begon al om half negen. Dus allemaal een dubbele espresso en de slaap uit de ogen wrijven. Op naar de kleedkamer. De tegenstander had de eerste twee wedstrijden verloren, dus op een overwinning werd eigenlijk wel gehoopt. Op het veld aangekomen bleek het gelukkig nog steeds droog te zijn, dus lekker weer voor een potje voetbal. De eerste tien minuten hebben wij alleen maar vanaf de middenlijn tot het doel van de tegenstander gespeeld. Dit resulteerde dan ook in een goede 2-0 voorsprong. Daarna werden er wat kansen weggegeven waarbij de tegenstander in 1 aanval de paal en lat raakte, waardoor we goed weg kwamen. Weer even wakker geschud gingen we weer in de aanval en daar viel de 3-0. Maar 3-0 wel te verstaan, want wat een kansen zeg, alleen het laatste schot lukte steeds net niet. Nog voor rust scoorde de tegenstander een keer en gingen we met een 3-1 voorsprong rusten.
Allemaal lekker wat drinken uit jullie eigen fles met rugnummer, bedankt opa hans. In het begin van de 2e helft hebben we het onszelf wat moeilijk gemaakt en gingen de kansjes over en weer, we wisten toch uit te lopen naar 4-1, maar een paar minuten later viel de 4-2 en moesten we weer gaan voetballen. Dat deden jullie dan ook heel goed. Het laatste deel van de 2e helft is de tegenstander niet meer tot machte geweest om de verdediging gesloten te houden. De ene aanval van jullie was nog mooier dan de andere en er werd heerlijk samengespeeld. Jullie hebben iedereen laten zien dat jullie toch een stel heerlijke voetballertjes zijn om naar te kijken. De 1-2tjes waren onnavolgbaar. In vijf minuten vielen er dan ook nog 3 doelpunten wat de eindstand op een royale 7-2 zette. Ik en ik denk ook de mensen langs de lijn hebben echt kunnen genieten van jullie. 3 wedstrijden gespeeld en 9 punten met een doelsaldo van 20 voor en 5 tegen. Deze punten kunnen ze ons niet meer afnemen. Volgende keer proberen om wat langer als de laatste 10 tot 15 minuten op dit niveau te voetballen en het jezelf niet onnodig moeilijk te maken achterin. Heel knap hoor.