E2 komt te laat op gang

14 februari 2009 0:00

DUNO E2 - Haaglandia E3 uitslag 2 - 5 Na een wel heel lange periode zonder competitie mochten de boys van de E2 eindelijk weer het veld op voor een wedstrijd die "om de punten" gaat. In het begin leek het er op dat het gelijk op zou gaan maar helaas bleek dat niet zo te zijn. Haaglandia nam al gauw het initiatief en drong hard aan op onze helft. John moest regelmatig het inmiddels beroemde (of beruchte??) "korter op je man" roepen. Het afspelen gebeurde ook niet met de nodige zorgvuldigheid maar er werd wel steeds meer gekeken waar de ander liep. Er werd hard gewerkt om te verdedigen en alle spelers deden daar aan mee. Ineens was daar een heel gevaarlijke bal van Haaglandia die gelukkig naast ging. De bal ging snel richting de helft van Haaglandia, dat goed reageerde en voor we konden knipperen verdween de bal achter Max, 0-1. Onze mannen pakten de draad weer op en gingen richting doel van Haaglandia. Een mooi schot op het doel volgde, helaas naast…. Weer een aanval op Haaglandia's doel: Gerard probeerde in een keer uit te halen, Ganeesha stond bijna op de doellijn en probeerde met een hakje de bal in het net te tikken. Jammer genoeg lukte dat trucje niet. Haaglandia kon vervolgens veel te makkelijk doorlopen naar ons doel; 0-2.
Direct na de rust was het merkbaar dat Haaglandia de smaak te pakken had, eerst was er een gevaarlijk schot voorlangs en binnen "no time" viel de 0-3; een fraai doelpunt trouwens! Onze mannen lieten de moed niet zakken; ook al was het spel wat rommelig en wilde het niet echt lukken. Hoewel de Duno -tijgers alles op alles zetten om te scoren, deed Haaglandia dat: 0-4.
Op een of andere manier gebeurde er toch wat in die koppies want de laatste 10 minuten ging het allemaal makkelijker. Er werd goed doorgetikt en daaruit viel dan eindelijk ons eerste doelpunt (Abby op Furkan, Furkan schiet op het doel waar Ganeesha hem over de lijn weet te werken). Snel daarop scoorde Haaglandia de vijfde keer, 1-5. Vanaf dat moment hebben we nog wel 3-4 kansen gehad om te scoren maar het zat ons niet mee. Tot de laatste minuut ongeveer: op aanwijzen van John nam Furkan razendsnel een corner, schoot de bal op Nino die de bal beheerst achter de keeper van Haaglandia legde: 2-5
Daarmee was de wedstrijd afgelopen. Er zat gewoon niet meer in én Haaglandia had gewoon het betere spel. Mannen, niet de koppies laten hangen.. Jullie hebben een aantal prima wedstrijden gespeeld!! Deze was wat minder maar laten we afspreken dat de volgende wedstrijden weer helemaal top worden!! Dinsdag en donderdag weer scherp op de training. Zaterdag zijn we vrij maar hopelijk regelt John een lekker oefenpot!!