E2 speelt formidabel

24 oktober 2009 0:00

Duno E2 - Honselersdijk E2 uitslag 4 - 2 (1 - 0)
Vandaag gingen we weer lekker voetballen nadat we vorige week een verdiende vrije dag hadden gehad. Voordat de wedstrijd begon hebben jullie van een nieuwe sponsor (claasen coatings) prachtige zwarte hummel jassen gehad, precies op tijd, want het begint wat kouder te worden en de jassen zijn lekker wind en waterdicht. We lopen er sjiek bij met de jassen en de tenues. Maar nu de wedstrijd. Op het moment dat we het veld op zijn gekomen zijn jullie zonder iets te hoeven zeggen aan de warming-up onder leiding van Nino begonnen. Heel erg volwassen van jullie. Vanaf de 1e minuut hebben jullie overwicht gehad en zijn jullie veel beter geweest dan de tegenstander. Jullie hebben op een supergoede manier samengespeeld en zijn totaal niet egoistisch geweest de hele 1e helft. Het was dan ook een wonder dat we met maar 1-0 de rust in gingen, een grotere tussenstand had veel meer de verhouding van de 1e helft weergegeven. Maar goed, in de rust hebben we jullie verteld dat de buitenspelers niet steeds naar het doel moeten lopen omdat jullie dan de tegenstander meetrekken voor het doel en het daarom moeilijk voor jullie wordt om te scoren. Dit ook omdat de tegenstander met 4 of 5 man continue voor het eigen doel speelde en afwisselend met 1 of 2 spitsen. Kick and rush voetbal.
In de 2e helft ging het dan ook een stuk beter en kwamen we dik verdiend op een 3-0 voorsprong. Daarna werd er een paar minuten wat minder geconcentreerd gespeeld en ging iedereen bij ons naar voren om ook een doelpuntje te scoren. Toen bleek dat ook het systeem van de tegenstander bijzonder effectief kan zijn. Binnen no time was het 3-2. Het zal toch niet waar zijn. Zo goed spelen en dan toch nog gelijk spelen. Gelukkig pakten jullie de draad weer op en werd er weer lekker gecombineerd waardoor wij de 4-2 scoorden. Verder hebben jullie de wedstrijd goed uitgespeeld en zijn jullie niet meer in de problemen geweest. Jongens, probeer ook bij een voorsprong in positie te blijven lopen en goed samen te blijven spelen. Dan worden de uitslagen nog groter. Nogmaals, en wedstrijd win en verlies je met z'n ALLen. Als de stand het toestaat wisselen wij jullie wel om een doelpuntje te kunnen scoren. Probeer tot die tijd te doen wat er van je gevraagd wordt. Verder zijn wij alleen maar trots op de manier waarop jullie spelen.