DUNO E2 doet als helden van zich spreken

20 oktober 2011 0:00

DUNO E2 - HVC'10

Het was goed weer om te voetballen en onze helden waren weer van de partij we hadden en oefenwedstrijd tegenHVC'10 uit Hoek van Holland. We stonden goed en waren ook met onze gedachten bezich met voetballen.we knokten voor iedere bal en onze toeschouwers kregen geloof dat hier wat mooies ging gebeuren.

We gingen dan ook de rust in met een 1-2 achterstand jongens door werklust en goed voetbal was de eerste helft sterk en misten we ook een paar kansen om op voorsprong te komen. In de rust heb ik iedereen een compliment gegeven voor hun spel maar had beter even kunnen wachten want de tweede helft moest nog beginnenen waar ik al bang voor was gebeurden of het nu kwam door onderschating van de tegenstander ik weet het niet maar ik jullie trainner dus wordt op zijn hoofd steeds kaler, want niemand deed meer wat ik gezegd had en onze middenvelders lieten ons ook in de steek bij bal verlies jammer jongens ik geloof in jullie jullie laten zo nu en dan ook iets zien wat goed is maar voetballen doe je wel met zijn alle dus we blijven oefenen.