E2 speelt gelijk ondanks inzet

22 maart 2010 0:00

Duno E2 - HVV E3 uitslag 5 - 5
Vandaag de wedstrijd tegen HVV E3. Een eltal dat het goed doet in de competitie. Dus we stonden voor een uitdaging deze ochtend. De laatste 2 wedstrijden hebben we namelijk geen punten gewonnen. Twee keer verloren, dus we raken een beetje achterop op de ranglijst. Om nog een beetje mee te doen in de competitie moesten we wel winnen. Anderhalve week geleden hebben we verloren bij Quick in een doordeweekse avondwedstrijd. En afgelopen week verloren we net met 1-0 bij Laakwartier. Vanaf minuut 1 zijn we vol in de aanval gegaan en kwamen we ook op een 1-0 voorsprong. Vervolgens lieten we ons te ver terug zakken zodat we veel problemen kregen voor ons eigen doel. HVV maakte daar dan ook dankbaar gebruik van door 2 keer te scoren. Daarna kwamen wij weer terug in de wedstrijd en hebben we de rest van de 1 helft het betere van het spel gehad. We kwamen dan ook verdiend op 2-2. Wat de ruststand precies was weet ik niet meer. De 1e helft hebben wij weinig initiatief genomen en was het hoofdzakelijk HVV wat het spel maakte en lieten wij ons wederom terugdringen naar ons doel. We waren niet echt meer bij machte om de bal lang in ons bezit te houden en konden de voorhoede moeilijk bereiken omdat de ruimte tussen onze aanval en verdediging te groot was. Desondanks liep het scoreverloop redelijk gelijk op. Iedere keer zat er maar een doelpuntje verschil tussen. De eindstand was uiteindelijk 5-5. Als we de 1e helft hetzelfde hadden gevoetbald als de 2e helft had er misschien nog wel meer ingezeten. Maar in ieder geval toch weer een puntje. Misschien net dat ene puntje om uit het dipje te klimmen en nog een aantal punten te vergaren. Heel trots ben ik wel op jullie inzet, want er is wel hard gewerkt, maar meer als 1 punt zat er gewoon niet in vandaag. Volgende week gaan we weer aan de bak tegen de koploper. Daar moeten we nog revanche op zien te nemen. Dus we gaan lekker trainen en ons stinkende best doen.