E2 beleeft moeilijke doorstart.

23 januari 2010 0:00

DUNO E2 - Laakkwartier E2uitslag 2 - 4 (0 - 4).
Vanmorgen eindelijk weer voetballen voor de competitie na een paar weken rust. Iets te lang naar mijn en de jongens hun zin. Vandaag moesten we het zonder onze vaste verdedigers Sven en Nino gaan klaren. We hopen dat jullie er aankomende week weer zijn jongens. Van alle jongens werd verwacht dat ze een aantal minuten in de verdediging moesten staan. We werden door de afwezigheid van onze twee jongens vandaag versterkt door Bradley uit de F1. Hartstikke bedankt daarvoor Brad.
De 1e helft startten we bijzonder matig en erg gemakzuchtig. Iedereen liep uit de positie en ondanks de tactische wisselingen en de positionele wisselingen stonden we na een minuut of 15 toch al met 0-3 achter. Eindelijk het rustsignaal. Toch nog proberen de jongens op te peppen voor de 2e helft. We gingen de 1e helft op de bluf in een voor jullie vreemd systeem voetballen. Dus maar afwachten hoe dat uitpakt.
Vanaf het fluitsignaal zijn we er vol voor gegaan en was het wachten op de bevrijdende treffer voor ons en dan de hoop dat het zelfvertrouwen weer ging groeien. Helaas voor ons viel zoals zo vaak in het voetbal de 0-4. Toch zijn jullie blijven strijden en scoorden jullie nog 2X en kregen jullie het broodnodige zelfvertrouwen en hebben jullie nog als leeuwen gevochten om er een gelijkspel uit te slepen. Helaas voor ons was de bravoure van de tegenstander omgeslagen in angst zodat er 5 man voor het doel lagen. Dus de einduitslag werd een 2-4 verlies.
Ik ben van mening dat we de wedstrijd in de 1e helft hebben weggegeven, want ook zonder Sven en Nino hadden we niet hoeven verliezen. Maar goed, ik hoop dat iedereen nu inziet dat je niet altijd kunt winnen en er zeker deze seizoenshelft flink aan zal moeten trekken om wedstrijden te winnen. Wij hebben het vertrouwen in jullie, nu jullie zelf nog als het ietsje tegenzit. Ook hoop ik dat jullie en de ouders het belang van de training inzien, want ik verwacht iedereen bij iedere training en op tijd. De trainingen zijn echt belangrijk omdat ze dan nog veel leren en als een hecht team voetbal en train je samen en ik hoef dan op zaterdag niet nog een keer uit te leggen wat ik de anderen op de training al uitgelegd heb. Tot slot wil ik ook de hand in eigen boezem steken, want ik denk dat ik zelf ook tactisch eerder in had moeten grijpen. Maar goed, dinsdag en donderdag trainen en volgende week 3 punten pakken.