E2 boekt nipte overwinning

7 februari 2009 0:00

Duno E2 - Nieuwerkerk E2 uitslag 2 - 1.
Wij moesten al om 8.30 uur aantreden tegen Nieuwerkerk, maar er werd tenminste weer gevoetbald. In de eerste helft scoorde Ganesha 1-0, uit een goede 1-2 combinatie van Nino en Syar. Na goed keeperswerk van Ricardo bleef onze achterhoede veel bespaard, maar Nieuwerkerk scoorde toch de verdiende 1-1.
Vanaf de tweede helft gingen beide ploegen er hard tegenaan, er werden veel duels uitgevochten. Op het middenveld veroverde Furkan de bal en ging richting doel, helaas werd hij door twee spelers van Nieuwerkerk onderuitgehaald. De vrije trap werd genomen door Joel, die de bal snoeihard in de touwen joeg, wat gelijk de eindstand van 2-1 betekende.
Jongens probeer voortaan de bal aan te nemen en niet gelijk weg te schieten, verder gaat het steeds beter met het team. Wij zijn trots op jullie.