E2 verliest dik, maar niet naar verhouding

17 november 2009 0:00

Duno E2 - Quintus E1 uitslag 0 - 8 (0 - 1)
Vanavond speelden we tegen de E1 van Quintus. Een aardige test, daar Quintus de 3e plaats bekleed in de 2e klasse. Dus we moesten aan de bak en we konden meteen zien waar we staan. In de competitie gaat het heel goed. De 1e helft begonnen we ietwat zenuwachtig waardoor Quintus wat mogelijkheden kreeg. Vanuit een schot uit het niets en volgens mij niet eens op doel gericht kregen we een zacht rolletje als doelpunt tegen. Daarna gingen jullie voetballen en werd er geknokt en mooie combiaties gemaakt. Het bleef dan ook bij die 0-1 en de beste kansen waren voor ons, maar hun keeper hield werkelijk(soms met kunst en vliegwerk) alles er uit. Eigenlijk was een voorsprong voor ons verdiend in de rust. We hadden dan ook weinig toe te voegen aan het vertoonde spel, op een paar kleine puntjes na.
In de 2e helft gingen we weer op zoek naar de tegengoal, alleen werd dat te massaal gedaan zodat Quintus bij de aanval meteen een overtal situatie had en die dan ook benutte. Hierna ging iedereen proberen om te redden wat er te redden viel door individuele acties. Volgens ons is daarna ook bijna iedere aanval van Quintus een doelpunt geworden. Over de 1e helft hebben we niets anders dan lof over jullie spel. En over de 2e helft hoop ik maar dat jullie er iets van opgestoken hebben, want de koppies laten hangen kan nooit. Dus een goede leerschool. Hoe de stand ook is, blijf altijd in positie. Dat zeggen we regelmatig en ik hoop dat jullie nu begrijpen waarom wij dat zeggen. Donderdag lekker trainen en zaterdag weer vol aan de bak.