DUNO E2 pakt door winst op RAVA mooie tweede plek in bekerpoule

9 oktober 2012 0:00

DUNO E2 - RAVA/Houtwijk 2-0

Na een nacht en ochtend regenen gingen onze jongens toch weer aan de bak tegen RAVA/Houtwijk. Als wij zouden winnen en RAS zou verliezen werden wij tweede in de bekerpoule. Loosduinen was niet meer in te halen door ons. We hadden geen scheidsrechterm dus moest Jamie coachen en en ik fluiten.

Dat valt niet mee als je neutraal moet blijven kan ik je wel zegen. Houtwijk en DUNO waren dan ook aan elkaar gewaagd en het spel ging heen en weer met voor beide ploegen kansen.
Maar Eric hield de nul met zijn mannen voor hem: Greg, Daniet, Remco en David die samen met Jason wel de beste wedstrijd tot nu toe speelden. Jongens, klasse!
In de rust was de stand dan ook 0-0 ondanks het harde werken van Saddy en Jordy en Jeremy . In de rust had Jamie verteld wat nog iets beter kon en dat gebeurde dan ook in de tweede helft. Jeremy opende de score door een goede pass van Jason en het stond 1-0.

Dan merk je dat fluiten voor een trainer niet meevalt want de wedstrijd was zo spannend dat ik toch stiekem juichte dat wij de goal maakten…
Het bleef lang in de tweede helft 1-0 voor ons en toen kwam er cie pegel op de kruising van Jordy van afstand. Jammer dat hij op de lat was anders was het de mooiste geweest tot nu toe! vlak voor tijd maakte Houtwijk door goed door te jagen van DUNO een eigen doelpunt en was de eindstand 2-0.

We hoorden dat RAS had verloren. Zodat we knap tweede zijn geworden in de poule met vijf overwinningen en 1 keer gelijk en 1 keer verloren
Jamie en ik zien de competitie wel leuk worden zo en gaan wij meedoen boven in als wij zo blijven trainen en steeds meer gevoel krijgen om de bal nog wat sneller te laten gaan geloven wij in julie jongens