E2 komt laat op gang

7 november 2009 0:00

Duno E2 - Scheveningen E2 uitslag 4 - 2 (0 - 1)
Vandaag konden wij doordat de mini-F niet door ging voetballen op veld 1A. Het was welliswaar een uurtje eerder, maar we konden in ieder geval ballen en er stond een belangrijke wedstrijd op de planning. Namelijk tegen Scheveningen E2, die op 2e plaats in de competitie staat. Overigens wil ik Scheveningen hartelijk bedanken voor de medewerking om toch een uurtje eerder te verschijnen. Het was dus of op 6 punten voorsprong komen of op gelijke hoogte blijven. Eerst hebben jullie allemaal een hesje gekregen van Blue line personeelsdiensten. Opa Hans heeft dit geregeld. Bedankt daarvoor. Nu naar het veld!!! Toen we het veld op gingen en aan de warming-up begonnen begon het zachtjes te regenen. Een paar minuten voor aanvang van de wedstrijd openden de hemelsluizen zich en kwam het met bakken uit de lucht. Dus nog even naar binnen om te schuilen. Na een paar minuten toch het veld op om te beginnen aan de wedstrijd. De wedstrijd dus: We begonnen niet sterk waardoor we al snel een keer moesten ingrijpen achterin en de 2e aanval van Scheveningen meteen raak was. 0-1, wat een domper. Blijkbaar hadden jullie dat even nodig want vanaf dat moment hebben jullie de hele wedstrijd gedomineerd, alleen wilde de bal er weer niet in. Er werd te veel gelopen met de bal, terwijl als er iets meer gekeken werd we zeker met een voorsprong de rust in hadden kunnen gaan. Scheveningen gooide het achterin dicht en dan moeten wij de ruimtes gaan maken, maar dat ging vandaag iets minder. Dus rusten met een achterstand. In de rust hebben wij geprobeerd aan jullie uit te leggen wat iedereen moest doen.
En daar gingen we weer. Met ons spel overheersten we de tegenstander die er af en toe nog gevaarlijk uitkwam via een lange bal. En bij ons lukte het maar niet in de afwerking. Totdat, daar viel toch de verdiende gelijkmaker. Op een heel mooi tijdstip, want net daarvoor zeiden we nog tegen elkaar dat we een aantal koppies naar beneden gingen zien hangen. De ontlading was dan ook heel groot bij jullie, de begeleiding en de supporters. Jullie doken allemaal op elkaar en de 2 wissels was ik ook opeens kwijt. Die waren het veld in gesprint en lagen ook op de hoop. Geweldig om te zien. Dat was de bevrijding, want daarna ging het vrij snel en liepen we uit naar een 4-1 voorsprong. Na de 2-1 moest Scheveningen komen en daar lagen de ruimtes dan die jullie dan toch maar weer goed benut hebben. Uit een counter scoorde Scheveningen nog de 4-2 en een paar minuten later werd er afgefloten. Jongens, probeer wat beter met de kansen om te gaan en iets meer te kijken met de bal aan de voet(heel moeilijk, maar daar wordt op getraind) dan worden de uitslagen groter en de wedstrijden minder spannend. Het was een prachtpot hoorde ik van verschillende mensen die de wedstrijd hadden bekeken. Wij hebben het zelf ook zo beleeft, maar zo spannend hoeft van ons niet meer. Volgende week ben ik er niet, maar begin dan maar weer gewoon met eerst zelf 2x een doelpunt te maken. Dinsdag weer lekker trainen en ik heb weer twee weken de tijd om mijn nagels aan te laten groeien. Jullie zijn allemaal kanjers. Patrick en Danny