Met hulp van Danique komt DUNO E2 tot 2-2 tegen VCS

14 mei 2012 0:00

DUNO E2 - VCS 2-2

We moesten om 11.00 beginnen en de zon scheenvoor onze laatste competie wedstrijd tegen VCS. Ik kreeg eerst nog een smsje van Shane dat hij was gevallen en een gekneusde elleboog hadopgelopen. Sterkte en ik hoop dat je misschien toch nog een toernooi mee kan doen.

De jongen hadden de uitwedstrijd nog in hun gedachten, nufloot Tidde gelukkig.De jongens begonnen fel en kwamen door een mooie aanval op een verdiende 1-0 voorsprong door Tarik. Vlak voor rustwerd het toch nog 1-1 .

In de rust heb ik gezegd tegen onze giganten dat ze rustig moesten blijven want onze kansenzouden wel komen.Ik zei ookdat ik trots op ze was. De tweede helft begon en we zetten gelijk druk op de achterhoede vanVCS. Maar ookzij kregen kansen, maar onze doelman stond er en redde ons goed op de momenten dat het moest.

We kwamen achtermet 1-2 maar bleven wel voetballen en daardoor kon Shaddy de 2-2 maken door een goede aanval en voorzet van Remco.

Jongens, wij hebben laten zien dat we konden voetballen en dat was na afloop ook aan jullie blije gezichten te zien. Danique weer bedankt voor het meedoen; je deed het weer geweldig.