DUNO E2 doet al een week voor Sinterklaas de harten sneller kloppen

12 november 2012 0:00

DUNO E2 - VELO

Het was weer goed voetbalweer. Onze jongens moesten vandaag tegen de koploperVELO endie hadden al 13 doelpunten voor en pas 3 tegen. Maar we begonnen sterk en na nog geen 10 minuten voetballen stonden wij al met 2-0 voor.

Dat deed ons goed maar toen kwam de verslapping en er waren een paar jongens niet erg wakker. VELO kwam sterk terug en het was voor de rust 2-2. Tijdens de rust onze mannen aangesproken wat ze moesten doen in de tweede helft, maar waar ik bang voor was gebeurde helaas en het werd 2-3 voorVELO.Maar wij gaven niet op en de kansen gingen heen en weer en wij maakten de 3-3 ende harten van onze ouders en begeleiding gingen steedsharder kloppen. Het bleef ook spannend tot de laatste minuut want weer kwam VELO voor met 3-4 maar David haalde het puntje voor ons binnen door vlak voor tijd de gelijkmaker te scoren 4-4. Goed gedaan mannen, wij weten waar we aan moeten werken en zaterdag wacht Die Haghe uit.

Zie jullie maandag, woensdag is geen trainen omdat wij cursus hebben.