DUNO E2 heeft baat bij handbaltraining en verslaat HBS

17 september 2012 0:00

HBS - DUNO E2 2-3, zaterdag 15 september

Het was vroeg verzamelen bijDUNO want we moesten uit bijHBS. Een lastige tegenstanderen onze groep was niet helemaal fit wegens een paar zieken. Maar ze waren er allemaal weerbij! Wij gingen naarHBS en tijdens ons omkleden weer verteld wat wij van ze verwachten en wat wij belangrijk vonden dat zij gingen doen.

Woensdag nog op de training gehandbald om ze leren wat positiespel. En dus begonnen wij gelijk goed aan de wedstrijd; het ging over en weer maar DUNO kreeg de beste kanssen. Daardoor kwamen wij dan ook verdiend voor op 0-1. Maar helaas kort daarna maakteHBS gelijk door achterin niet goed op te letten en de afspraken te vergeten die we vantevoren hadden gemaakt.

Helaas hadden wij een scheidsrechter die niet wist dat wij twee keer 25 minuten voetbalden in plaats vantwintig maar dat maakte hij in de de tweede helft weer goed. De ruststand was 1-1. In de rust verteld dat de middenvelders iets meer moesten verdedigen bij balverlies en dat werd goed op gepakt door Jordy en Saddy.

En weer kregen wij genoeg kansen maar kwamen wij toch achter 2-1. Maar door goed te blijven voetballen en goed samen te spelen werd het nog2-3 voorDUNO door een goal van Jeremy en de mooiste van Saddy.

Jongens heb weer van jullie genoten en wat Jamie en ik nog belangrijker vinden is dat jullie elkaar de bal gunnen. Maandag weer trainen en zaterdag spelen wij thuis.