DUNO E2 gaat tegen HDV te laat voetballen en verliest met 6-1

28 november 2011 0:00

HDV - DUNO E2 6-1

Onze jongens moesten zaterdag pas laat aantreden tegenHDV in het Zuiderpark.We begonnen om 12.00en we hadden in de kleedkamer afspraken gemaakt hoe te voetballen. Ook hadden wede jongens weer verteld dat ze net zo goed hun best moeten doen zoals ze de laatste twee wedstrijden hadden gespeeld maar dat heeft niet mogen baten.
We gingen de rust in met een 4-0 achterstand; er werd veel onnodig balverlies geleden en achterin stonden we niet goed te dekken. Want er stonden er steeds 3 tot 4 jongens vrij en ze scoorden makkelijk. Pas tien minuten voor het einde van de wedstrijd begonen wij te voetballen, maar toen was het te laat. Gelukkig scorde Rens nog voor ons en werd hetHDV-DUNO 6-1.

Jongens, volgende week moeten we weer aan de bak en dan lukt hetmisschien weer.