E2 verliest ondanks aanvallend spel

29 september 2009 0:00

ODB E1 - DUNO E2 uitslag 4 - 1 (2 - 0)
Vanavond een oefenpot bij de buren. ODB E1 was de tegenstander. Onderweg naar de kleedkamer werd mij verteld door de scheidsrechter van ODB dat hun E1 in de 5e klasse speelt. Uiteraard waren er een paar kinderoortjes die dat opgevangen hebben, dus in de kleedkamer was er de overtuiging dat we wel even gingen winnen. Want als je twee klassen lager speelt kun je nooit zo goed zijn als ons toch. Dus vol zelfvertrouwen het veld in en vanaf het eerste moment werd er lustig gecombineerd en druk gezet bij de tegenstander. Maar de bal wilde er niet in (wat de laatste wedstrijden ondanks de ruime overwinningen toch nog veel voorkomt), mede, of eigenlijk hoofdzakelijk door de geweldige keeper van ODB. We bleven wel lekker voetballen en elkaar zoeken met de bal, alleen zoals zo vaak bij voetbal scoort dan de tegenstander. 1-0 achter, hoe kan dat nou. Wij waren toch de aanvallende ploeg. Niet getreurd en niets aan de hand, we gingen weer in de aanval om gelijk te maken, maar daar viel plots de 2-0 uit een uitbraak. Toen rust.
De jongens uitgelegd waar het wat beter kon en weer de 2e helft in. Wederom druk zetten en nu scoorden we uit een goede combinatie de aansluiting. De koppies gingen weer omhoog en je zag het vertrouwen weer. Maar helaas scoorde de tegenstander uit een counter de 3-1 en kort daarna de 4-1. Daarna hebben ik nog wat geschoven met posities om het tij te keren, maar het was helaas te laat, jongens, ik hoop dat jullie hiervan geleerd hebben en er zaterdag weer staan en voetballen zoals jullie het kunnen en de afgelopen weken hebben laten zien. Maar ja, je kan niet altijd uitblinken. Verder wil ik ODB bedanken voor de zeer correcte en sportieve wedstrijd.