DUNO E2 pakt de koppositie

9 oktober 2013 0:00

Vredenburch E3 - DUNO E2 1-3 (1-2) Zo daar gingen onze toppers weer ditmaal naar Vredenburch. Vredenburch stond 1e en wij er een punt achter dus dit werd een strijd voor de koppositie. De jongens meedegedeeld dat als we net zo zouden starten als vorige week de 2e helft deden dan gingen we vandaag winnen. 1e helft was gelijk te merken dat we aan elkaar gewaagd waren we hadden iets meer veld overwicht maar in veel kansen resulteerde dat niet. Toch na 10 minuten pakte we de voorsprong door een goal van justin door een mooie pass van robin. De 2-0 volgde ook snel door justin ditmaal door een pass van giavanni. Daarna ging toch iets de rem erop bij ons want de eerste 20 minuten kosten veel energie. Vredenburch bleef drukken en scoorde helaas net voor rust de 1-2. In de rust de jongens toegesproken dat het harstikke goed ging. De jongens zaten nog wel een beetje te klagen dat de tegenstander ze vast hield en duwde. Heb ze maar verteld dat jullie dat ook mochten doen. De 2e helft gingen beide teams goed van start de wedstrijd bleef spannend en hen een weer gaan. De jonge scheids had de wedstrijd prima op orde. Wat erg vervelend was dat de ouders van Vredenburch alleen maar commentaar op de scheids had ivm duwen en vasythouden aan onze kant. Terwijl de 1e helft hetzelfde andersom gebeurde met vasthouden en duwen. Het bleef tot 10 minuten voor het eind spannnend totdat wesley de bevrijdende 3-1 maakte door een pass van tim. De trainer van vredenburg zij dat we gewonnen hadden en lekker penaltys gingen nemen en bood zijn excuses nog aan voor het commentaar langs de lijn. Toppers we staan 1e en aanstaande zaterdag kunnen we bekerkampioen worden. Ben een trotse trainer van een nieuwe samengesteld elftal. Joey ps: En marty als je een beetje slim nadenkt kunnen het ook oude foto's zijn op de site. Tegen je verlies kunnen hoort bij het spelletje.