E3 wint ruim van TAC'90

5 november 2011 0:00

Zaterdag 05 november 2011 09:30 uur

TAC'90 E2 - DUNO E3 0-7
Vandaag onze 1ste uitwedstrijd bij TAC'90, de ontvangst was prettig en de velden lagen er mooi bij. Iedereen was op tijd en zag er uitgeslapen uit. De tegenstander zag er fysiek sterk uit, maar voetballend leek het minder dan DUNO.
DUNO ging direct in de aanval en zette TAC direct vast op eigen helft. Jeremy scoorde al na 1 minuut de openingstreffer. DUNO ging onverminderd door met snel veldspel en direct druk op de verdediging van TAC. De 0-2 viel door Olav en een lange bal van achteruit van Danique werd niet goed verwerkt door de keeper van TAC, zodat het binnen 15 min. 0-3 stond. DUNO ging maar door met aanvallen en Luke scoorde via een speler van TAC de 0-4, waarna Jeremy na goed doorgaan de 0-5 aantekende met een hard schot in de bovenhoek. Erik hoefde maar een keer te redden in de gehele 1ste helft. De ruststand was 0-5.
De 2de helft gaf precies hetzelfde beeld als de 1ste helft; DUNO vol in de aanval en op jacht naar meer goals. Die kwamen er ook door Jay en Luke, zodat het 0-7 werd. Er waren nog genoeg kansen om de score nog verder uit te bouwen, maar met enig geluk bleef voor TAC de schade beperkt tot 0-7. Erik redde nog een aantal keer en samen met de verdedigers Craig, David en Danique was het voor TAC niet mogelijk om te scoren bij DUNO. De terechte uitslag van deze sportieve wedstrijd was dan ook meer dan verdiend 0-7 voor DUNO.
De E-3 heeft deze wedstrijd uitstekend gespeeld vanaf de 1ste minuten tot aan het einde van de wedstrijd. De gaten die er vielen in de 2de helft werden prima verdedigd en de aanval zette steeds prima vroeg druk op de tegenstander. De penalty's werden door DUNO iets beter genomen dan TAC'90.
Hier wat opmerkelijke feiten per speler: Craig:Goed en hard gewerkt en lekker verdedigd Danique:Prima gespeeld en een wederom een mooie goal David:Prima gespeeld en steeds betere coördinatie met Danique achterin Erik:Goed gekeept, de ballen die je moest hebben, had je Jason:Lekker gespeeld en prima overgespeeld Jay:Lekker gespeeld, ondanks een paar schoppen tegen je enkel en een goede goal Jeremy: Prima gevoetbald en twee mooie goals Luke: Prima gevoetbald en twee goed goals, waarbij er een voor een ½ telt (E.D.) Olav: Prima gevoetbald en een prima goal
Na afloop was er nog een mooie stapel van spelers en een ereboog van de spelers naar de ouders met buikschuivers. Volgende week thuis tegen Escamp op het echte gras en dan gaan we er weer voor!!!!!