DUNO E3 in polonaise voor Ingmar die toch maar mooi z'n eerste doelpunt maakt

11 mei 2013 0:00

Zaterdag 11 mei ging DUNO E3 op voor z'n laatste competitiewedstrijd, op het veld van VUC in Mariahoeve. Thuis dik gewonnen en nu dus mogelijkheden om nog wat aan het doelsaldo te doen.............het 100ste doelpunt was onlangs binnengehaald, volgens mij ook tegen VUC. En INGMAR stond nog altijd droog, wel met een reeks prachtige schoten op doel maar helaas nog geen treffer. Vanaf het begin af aan ging t er al snel op lijken dat DUNO wel even wilde laten zien dat ze terecht tweede zijn geworden.....ISSAM scoorde snel de 0-1, daarna LEVI de 0-2 en weer kort erna DAMIAN 0-3. Ze hadden er echt zin in, ik zag veel ouders al langs de lijn praten, waar gaat dit naartoe....de moeder van Timo was iets later vanwege KYRA de hond, die nog snel even uitgelaten werd door Sienna, trouwe supporter van DUNO E3. TIMO's moeder had nog niet door dat er al vlot gescoord was....maar t ging verder hoor met MARCIANO die 0-4 maakte, de 0-5 kwam op naam van Gio en diezelfde Marciano die 0-6 intikte. Hoeveel staat het nu, vroeg TIMO' s moeder, 0-2 ??????????? Altijd nog geen doelpunt voor onze trots in de branding INGMAR.......... Inmiddels in de tweede helft een eigen doelpunt van VUC, 0-7 voor DUNO. En na 10 minuten spelen in de tweede helft zag de moeder van TIMO haar zoon de 0-8 erin knallen. Waauwwwwwww......... Weer snel erachteraan een volgend schot van Djordi, 0-9 en een mooie kopbal van Djordi 0-10. Het overspelen gaat steeds beter.........ze gunnen mekaar een doelpunt........ook de coach van VUC hoorde ik zeggen tegen de keeper van VUC : " ...kan ik er wat aan doen dat elk schot een doelpunt is....."?! De keeper van VUC deed zijn stinkende best..............JAAAAAAAAAA...... NEEEEEEEEEE INGMAR schiet op de lat......op de lat......nog altijd honger naar zijn eerste doelpunt, gaat t 'm lukken????? LEVI gaat t nog maar een keer proberen met een knoerthard afstandschot.....0-11 en Yassine, de Duno-keeper vd eerste helft maakte een rush en scoorde de 0-12. En dan was er nog INGMAR , INGMAR sloop als een sluwe vos naar het doel van de tegenstander..............niemand van VUC had 'm in de gaten..........gaat tie het nou toch nog doen.........krijgt tie toch ineens de bal voor z'n voeten.........jaaaaa....jaaaa.......JAAAAAAAAAAAAAA HET IS INGMAR ZN DOELPUNT, hij heeft 'm ....in de laatste competiewedstrijd....eindelijk....... gerechtigheid ! MARCIANO scoorde nog de 0-14 toen de scheids afvloot. Direkt werd de polonaise ingezet, wat dat was de afspraak die we gemaakt hebben, scoort INGMAR dat komt de polonaise, zie de foto voor het bewijs. De moeder van INGMAR had t niet meer, en liet haar tranen de vrije loop....zo mooi.......echt......wat een mooi moederdagkado ;)
Zondag 11 meieen toernooi op Quick Steps en het zou mooi zijn als FREDDIE, die ook weer keihard gewerkt had in deze wedstrijd, en de vliegende keep was in de tweede helft, ook een doelpunt mee kan pikken. Goed gewerkt FRED ! Tot zondag, en Nathan trakteert alle moeders op een ontbijtje, vertelde Manuela, dus moeders van de E3 komt allen naar dit toernooi op Quick Steps Rob