DUNO E3 GEFELICITEERD MET TWEEDE PLEK

28 april 2013 0:00

DUNO E3 - Quick Steps E3 5 - 2 De laatste thuiswedstrijd was die tegen Quick Steps E3. Quick Steps kon DUNO E3 nog inhalen en tweede worden maar dan moest er wel gewonnen worden. Maar helaas voor QS was er weer een sterk DUNO dat veel aan de bal was in de eerste helft. Maar veel echte kansen op een doelpunt kwamen er nog niet....... Het eerste doelpunt viel uit een schot van Damian die terugkaatste van de linkerpaal rechts naar Giovanni die deze niet te missen kans intikte. 1-0 DUNO E3 en tevens ruststand. Het was al eerder gebeurd dat we voor stonden en de tweede helft de wedstrijd een beetje lieten lopen zodat we de 3 winstpunten moesten delen of zelfs weggaven. De 2e helft werd de voorsprong gelukkig uitgebouwd tot uiteindelijk een mooie 5-2 overwinning door oa Damian en Issam, maar natuurlijk het hele team zorgde voor dit resultaat. Moment van de wedstrijd : Ingmar kreeg de bal voor z'n voeten en bedacht zich géén moment en schoot de bal zoals "De Kromme" Willem van Hanegem vaak schoot, met heel veel effect kromde Ingmar de bal net naast het doel...hehhh jammer Ingmar maar jouw doelpunt komt echt nog hoor !!! Als dat gebeurd gaan alle ouders de polonaise voor je lopen op het veld :) Over twee weken nog uit tegen VUC en dan gaan we naar de toernooien, waar we nog mooie resultaten neer kunnen zetten. Blijven trainen, het speelveld breed houden en vooral veel blijven overspelen ( tikkitakki) dan komt er zeker een eindoverwinning uit bij een toernooi. GEFELICITEERD NATHAN EN DUNO E3 en alle trouwe supporters! Rob