Ruime overwinning voor E3

15 september 2012 0:00

Pieter Sijbesma

DUNO E3 - Scheveningen E4 9 - 0 Vandaag wederom een bekerwedstrijd van DUNO E3, nu thuis tegen Scheveningen E4.Na 4 wedstrijden is DUNO nog steeds koploper met 10 punten uit 4 duels gevolgd door ODB met ook 10 punten uit 4 maar DUNO heeft een gunstiger doelsaldo!!! We moeten dus blijven scoren om ODB voor te blijven, een zware maar realistische opdracht voor Nathan. Opstelling ( incl wissels ) Keeper Marciano ( wissel 2e helft door Yassine)
In de achterhoede Damian, Issam en Freddy
Op het middenveld Djordi Giovanni, Ingmar en Yassine
In de voorhoede Levi en Timo We begonnen stroef aan de wedstrijd, konden elkaar nog moeilijk vinden, veelal werd het middenveld gebruikt en weinig naar de zijkanten van het veld gevoetbald. Na 3 minuten de eerste hoekschop die werd overgekopt door Yassine, maar vlak erna dan toch de eerste goal door dezelfde Yassine, 1-0 DUNO.Er werd nog te weinig druk gezet op de tegenstander maar je zag langzamerhand in de eerste helft dat overspelen beter ging. Djordi kon Levi, die aan de zijkant rechts de bal aangespeeld kreeg, vaak doorlopen of voorzetten op Timo, Giovanni en Djordi. Dit leidde tot een pass van Levi op Issam die hard tegen de keeper van Schevingen aanschoot. Levi werd weer aangespeeld en kon vlak erna met een mooi afstandschot de 2-0 maken, schuin hoog in de linkerhoek, kansloos voor de keeper. Keeper Marciano kreeg pas zn eerste redding rond de 20ste minuut. Hij had niet veel te doen. Wel nog een voorzet van Gio die voorlangs ging. Nee het was een lastige wedstrijd om doelpunten te maken. Rust 2-0. Nathan wees de spelers er wel op dat ze hun eigen plek in het veld goed in de gaten moeten houden, en dat als je de bal wilt hebben, dat je de speler bij zn naam noemt. Hier wordt op de training ook veel op geoefend. En tevens dat het spel "breed" gehouden moet worden. Benut het zijkant van het veld ook !!In de tweede helft was het een andere wedstrijd, eigenlijk zagen we geen tegenstand meer van Scheveningen. DUNO kwam los en uit een hoekschop scoorde Gio 3-0 via een schot tegen een andere speler. Een pass van Damian op Marciano die met een boog de 4-0 inschoot. Complimenten voor de achterhoede Freddy, Damian en Issam die veel ballen onderschepten. Top verdedigd jongens ! 5-0 Marciano en 6-0 Djordi die de bal terugkreeg uit een ander schot.Een hoekschop van Damian die Marciano erin knalt 7-0 en ook de 8-0 voor zn rekening neemt. Gio uit een pass scoort 9-0...................helaas deze week geen 10-0.Hopelijk krijgen we nog een tegenstanders die het DUNO E3 wat moeilijker kan maken. Maar ja onze GROENE WORM( de puntenspaarpot) is al lekker aan het eten en hij wordt flink dikker door al die doelpunten !!!!Het blijkt wel dat dit team de afgelopen maand naar elkaar toe aan het groeien is. Met de complimenten aan alle spelers, ouders maar ook aan Nathan die er de afgelopen weken een echte eenheid van gemaakt heeft. Rob