DUNO E3 - SVH E4 : koude oren en nét verloren

23 februari 2013 0:00

DUNO E3 - SVH E4 2 - 3 Op een zeer koude zaterdagmorgen om 08.30 uur moest DUNO E3 tegen de koploper SVH E4. Welliswaar heeft SVH 2 wedstrijden méér gespeeld en 8 punten meer. DUNO E3 staat 4e met 13 punten uit 7 wedstrijden. DUNO was zoals altijd op tijd en om half 9 kwam SVH t veld op echter met 5 spelers, twee kwamen aan de late kant zodat de wedstrijd ook later begon. Bijna alle spelers hadden handschoenen aan en last van koude oren....... ja en dan wordt t moeilijk veters strikken in de wedstrijd, de scheids had t er maar druk mee.......... Een sterk DUNO dat de eerste helft best veel kansen kreeg. De hele week was er getraind op het met de binnenkant van de voet schieten van de bal. Helaas kwam dit er nog niet echt uit want er werd te hard geschoten en recht op de keeper. Rustig rechts of links intikken is dus een vak apart en daar zal het team nog veel aan blijven werken met Nathan. Vlak voor het einde van de eerste helft schoot Issam uit een pass schitterend de 1-0 in. Links in de kruising. Direkt erna was het rust. De 1-1 kon niet uitblijven ondanks kansen van Duno. De druk werd te groot en de 1-2 en 1-3 vielen in deze spannend tweede helft. Vijf minuten voor het einde schoof Issam óók de 2-3 erin. Vanwege wat blessures en vooral weer die veters die loszaten werd er wel wat tijd bijgeteld. In de blessuretijd kwam er nog een hoekschop van DUNO die overgeschoten werd. Einde wedstrijd en helaas een zure 2-3 nederlaag. Volgende week maar lijm op de veters smeren ouders .......... ; ) Tot volgende week allemaal, dan staat de thuiswedstrijd tegen Laakkwartier op ons programma. Rob