DUNO E3 speelt een topwedstrijd tegen Toofan

1 april 2013 0:00

DUNO E3 - Toofan 4-2

Na een druk bezocht uit-toernooi op Goede Vrijdag bij HBS, waarbij DUNO E3 twee x gelijk, één x winst pakte en één x verloren heeft, was het zaterdag weer competitiedag met de thuiswedstrijd tegen Toofan E1. DUNO E3staat op de vierde plek en kunnen bij winst stijgen in het zeer spannende klassement. Toofan had een sterk team opgesteld maar geen wisselspelers, DUNO was op volle sterkte en had wel wisselspelers achter de hand. De eerste helft was er één waarbij veel duels uitgevochten werden, beide teams waren veel aan de bal en de keepers hadden het erg druk met reddingen. Na 10 minuten 0-1 achter maar DUNO kreeg kansen op de gelijkmaker. Gelukkig konden Djordi en even later Issam de stand op een voorsprong zetten 2-1 dus. Ruststand was 3-2 door Giovanni. Tweede helft was een grimmige helft met veel overtredingen van de kant van Toofan, ze waren uit op de belangrijke 3-3. Ingmar kreeg de bal voor z'n voeten en schooooooooooooooooooooooooooooot..........t is dat de lange Toofan verdedigers deze hoge bal maar nét van de lijn uit het doel konden koppen. Het publiek genoot met even zo mooie oeoeoeoeoeoeoeoeoe's en aaaaaahhhhhh's. Ook voor Yassine die goed keeperswerk verrichtte. Uiteindelijk maakte DUNO het heel mooi af vlak voor tijd met de goal van Damian. 4-2 en Toofan gaf zich terecht gewonnen door een steeds sterker wordend DUNO E3. Inmiddels laat de stand zien dat DUNO naar plek 2 geklommen is ! Issam, Yassine, Damian, Freddy, Timo, Djordi, Giovanni, Levi, Marciano, Ingmar en natuurlijk trainer Nathan, alwéér een TOPWEDSTRIJD gespeeld. Hou vast die tweede plaats !!!! Rob