Overwinning E3 tegen koploper

15 december 2012 0:00

VELO E6 - DUNO E3 1 - 3 Een zeer belangrijk duel tegen de koploper van de competitie VELO E6. DUNO E3 heeft 7 punten uit 4 westrijden maar VELO heeft 12 uit 4, géén wedstrijd nog verloren. Mede-verslaggeefster Sienna had al snel in de gaten dat haar broer Djordi als wissel begon, samen met Timo.Een spannende wedstrijd met een wat sterker DUNO dat in de eerste helft verschillende kansen had, maar telkens werd er recht op de keeper geschoten. Een afstandschot van Issam werd echter maar net gered door de VELO-keeper. Af en toe ook kansen voor de koploper, na een hoekschop werd de bal maar net over getikt door de thuisploeg. RUST en nog altijd de 0 voor beide ploegen. Tweede helft was een belangrijk detail dat we nu wind mee hadden en wellicht hiervan konden profiteren. Marciano nam de keeperstrui over van Yassine. Direkt maar een hoog schot van een VELO aanvaller dat net naast ging. Kort erna een hoekschop voor VELO en de bal werd snel ingetikt : 1-0 VELO. Weer later werd de bal naar voren geschoten door Marciano en uiteindelijk werd het een hoekschop voor DUNO. Levi nam deze en schoot m hoog vlak voor het doel en de VELO-keeper duwde de bal in zijn eigen doel, slim gedaan door Levi met behulp van de wind was het eindelijk 1-1, gerechtigheid want DUNO was sterker maar kon het verschil niet makkelijk omzetten in doelpunten. VELO schoot vervolgens wel op de paal, dat was schrikken zeg ! Bal weer naar de voorhoede geschoten en Damian kon zijn aktie gaan maken, passeerde naar rechts en zag ruimte om te schieten, schoot rechts laag in en hij zat 1-2 DUNO. Er was echter nog niets beslist want ook VELO had weer kansen, maar vlak voor einde wedstrijd schoot Gio de bal laag in het doel, 1-3 en tevens was dit een welverdiende overwinning door hard werken en een goede verdediging. En mooi teruggekomen na een achterstand jongens ! Jullie pakken 3 punten en lopen in op VELO, super gedaan. Rob