DUNO E3 wint overtuigend met 7-2 van Erasmus E2

12 oktober 2013 0:00

DUNO E3 - Erasmus 7-2

Het leek wel alsof de E3 geïnspireerd was door de doelpuntenregen van het Nederlands elftal gisteravond. In ieder geval keken we naar een prachtige wedstrijd, die leuk was om naar te kijken. De jongens werkten hard en werkten goed samen als team. Die inzet werd beloond met een dik verdiende 7-2 overwinning waar iedereen hard voor gewerkt heeft.

In het begin van de wedstrijd was het even zoeken naar een opening in de verdediging van Erasmus. De bal was vrijwel constant op de helft van Erasmus en een doelpunt kon dan ook niet uitblijven. Quinten was de eerste die de bal het doel in schoot en door Mark werd het al snel 2-0. Daarna ging Erasmus in de aanval. De bal kwam zowaar op de helft van DUNO en via de paal in het doel van Thijs. Of de bal nu echter achter de lijn was…..de scheidsrechter vond in ieder geval van wel: 2-1. Toen was DUNO weer aan de beurt en we gingen met 3-1 de rust in door een mooi doelpunt van Quinten.

Ook in de tweede helft was DUNO E3 de betere ploeg. Niet alleen werd er flink gescoord maar ook goed verdedigd door Thijs en zijn mannen achter. Als Erasmus in de aanval ging, werd deze iedere keer weer knap gestopt door de DUNO verdediging. Niels, Lars en Koen gaven een aantal mooie voorzetten waardoor het uiteindelijk 7-2 werd door doelpunten van Quinten, Mark, Mick en Lars en nog een van Erasmus.