E3 wint met 5-1 van Loosduinen E2

28 september 2013 0:00

DUNO E3 - Loosduinen 5-1, zaterdag 28 september 2013

In een flitsende nieuwe outfit (nogmaals bedankt Jan) stond de E3 vanmorgen al vroeg klaar voor hun wedstrijd tegen de E2 Loosduinen. De heren hadden er zin in, ondanks het gemis van de zieke Mark maar met nieuwkomer Niels, stond het team als een huis. Er werd goed samengespeeld en er was vanaf het begin van de wedstrijd een constante druk op het doel van Loosduinen. Doelpunten konden dan ook niet uitblijven. Mick, die goed op dreef was, schoot de bal achter de keeper. Niels zorgde binnen een paar minuten voor 2-0 en voor de rust maakte Mick er zelfs 3-0 van.

In het begin van de tweede helft kwam het tegendoelpunt van Loosduinen maar ook Lars schoot twee keer raak, waarvan één mooi, snoeihard schot van afstand. Eindstand 5-1: goed en hard gewerkt mannen!