DUNO E3 verliest van RKDEO

27 november 2011 0:00

DUNO E3 - RKDEO E8 0 - 2
Vandaag wederom een thuiswedstrijd op het kunstgras. Iedereen was er. De tegenstander zag er even groot uit, zodat er een leuke wedstrijd zou gaan volgen. De wedstrijd ging vanaf het begin vrijwel gelijk op. In 1ste instantie had DUNO een overwicht, maar gaandeweg de 1ste helft werd RKDEO steeds sterker. DUNO had een aantal hele goede mogelijkheden om op voorsprong te komen, maar miste de scherpte en had soms ook geen geluk of de keeper lag in de weg. RKDEO daarin tegen was al meerdere malen gevaarlijk geweest, maar goed verdedigen door Danique, David en Craig voorkwam een tegentreffer. RKDEO scoorde na niet strak uitverdedigen met een bekeken schot: 0-1 Erik moest nog een aantal in actie komen en de middenvelders Olav en Luke moesten meeverdedigen om de schade beperkt te houden tot de rust. Het bleef 0-1 en dit was ook de ruststand. De 2de helft gaf hetzelfde beeld als de 1ste helft alleen werd de druk van DUNO enorm op de goal van RKDEO, de ene kans na de andere en de ene aanval na de andere, maar wederom was de scherpte er niet en zat het dus niet mee. RKDEO loerde op de counter en hier werd dan de 0-2 uit gescoord. Erik hield DUNO nog lang in de wedstrijd door een aantal prima reddingen, terwijl ook de achterhoede met soms meerdere tegenstanders tegelijk goed stand hield. Tot de laatste minuut was het spannend en kon DUNO scoren, maar jammer genoeg lukte dat niet. De eindstand was 0-2.
De E-3 heeft deze wedstrijd goed gespeeld, maar de scherpte ontbrak in de voorhoede, waardoor wij niet scoren en de tegenstander wel. De penalty's werden door beide teams goed genomen.
Hier wat opmerkelijke feiten per speler:
Craig: Goed gespeeld en de bal vaak goed weggespeeld.
Danique: Uitstekend gespeeld en je hebt je prima gered tegen meerdere tegenstanders tegelijk.
David: Uitstekend gespeeld en je hebt je prima gered tegen meerdere tegenstanders tegelijk.
Erik: Prima gekeept en durf nog meer van de lijn te komen.
Jason: Lekker gespeeld, maar je zorg dat vrij staat en kansen afmaakt tot een goal.
Jay: Lekker gespeeld, maar je zorg dat vrij staat en kansen afmaakt tot een goal.
Jeremy: Lekker gespeeld, maar je zorg dat vrij staat en kansen afmaakt tot een goal.
Luke: Uitstekend gespeeld zowel voorin als achterin
Olav: Uitstekend gespeeld zowel voorin als achterin
De scheidsrechter Jonathan (vader Jeremy) bedankt voor het prima fluiten van de wedstrijd
Wederom alle ouders, opa's, oma's en andere supporters bedankt voor jullie steun aan onze spelers.